eur:
385.37
usd:
354.9
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Sokkoló hibák a kórházak szerződésében

Tele vannak hibával a fővárosi kórházaknak hétfőn kiküldött finanszírozási szerződések - mondta az InfoRádiónak Szolnoki Andrea, a fővárosi önkormányzat egészségügyi bizottságának elnöke.

Az április 1-jén megszűnő Nyírő Gyula Kórház betegeinek például átmeneti megoldást kell találni, mert az őket befogadó központi kórház csak három hónap múlva nyílik meg.

A szerződésmódosítás a Szent Imre Kórháznak tüdőgyógyászati területet adott, pedig ez az osztály két éve megszűnt. A Jókai utcai pszichiátriát három éve egy alapítvány működteti, mégis a Szent Imre Kórház részeként szerepelteti a dokumentum.

Az Országos Egészségbiztosítás Pénztár által kiküldött dokumentumokat az intézmények kijavítva küldik vissza, hogy a fővárosi önkormányzat egészségügyi bizottsága csütörtöki ülésén jóváhagyhassa a megállapodásokat.

Amelyik kórház nem köti meg a szerződést, az április 1-jétől nem kap működési engedélyt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×