eur:
389.62
usd:
364.33
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Abramovics nagylelkű volt válásakor

Roman Abramovics volt anyósa szerint nem a pénzről szólt az orosz milliárdos válása. Alla Malandina kiemelte: a Chelsea tulajdonosa mindent magától ajánlott fel a váláskor.

Alla Malandina, Roman Abramovics korábbi feleségének anyja egy interjúban kijelentette, először nem akarta elhinni, hogy az orosz milliárdos a lányán kívül mással randevúzik.

"Irina erről egyszer sem beszélt nekem" - tette hozzá a 60 éves nő.

A pár tizenöt év házasság után vált el, miután kiderült, hogy Abramovics viszonyt folytat egy fiatal modellel.

A vagyonmegosztásról peren kívül sikerült megegyezni, és a hírek szerint 150 millió fontot (csaknem 54 milliárd forintot) kapott a korábban légikísérőként dolgozó ex-feleség.

Az anyós szerint nem volt szó arról, hogy a Chelsea orosz tulajdonosának 11 milliárd fontra becsült vagyona felét követelte volna a lánya.

"Irina nem kért pénzt, Roman magától ajánlott fel mindent. Mindig is jól bánt a családjával, sohasem spórolt rajtuk" - mondta Alla Malandina.

"Azt gondoltam, hogy minden rendben van köztük. Öt gyereket neveltek, lehetne ezt másként, ha nem szeretik egymást?" - tette hozzá.

Az ex-anyós úgy véli, a válás nem fogja érinti a gyerekeket, akik apjuk közelében, Londonban maradnak, mivel Irina megkapja az egyik házukat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×