eur:
389.43
usd:
361.53
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Baleset okoz fennakadást az M3-ason

Baleset miatt lassú az előrejutás az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon, a hatvani csomópontnál.

Az Útinform tájékoztatása szerint az 52-es kilométer közelében egy személyautó lehajtott az útról, a gyorsító és a külső sávot lezárták.

Baleset történt az 59-es kilométernél is, emiatt csak lépésben halad a forgalom az M3-ason. A szakemberek azt javasolják, hogy aki teheti Gyöngyösnél hajtson le a 3-as főútra, majd Aszódnál térjen vissza az autópályára.

Az M30-as autópálya mentén kigyulladt a tarló, a füst miatt a Miskolc felől az M3-as felé tartó forgalmat Emődnél a 3-as főútra terelik. Legközelebb a mezőkeresztesi csomópontban lehet visszamenni az sztrádára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×