eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

MDF: három új pont az állampolgárok érdekében

Három újabb javaslatot csatolt a Magyar Demokrata Fórum a középosztály helyzetét javítani szándékozó tíz ponthoz a pártfinanszírozással, az örökösödési illetékkel és a bankadóval kapcsolatban.

A három új pont az MDF által megnyitott zöld számra érkezett állampolgári javaslatokat összegzi - mondta az InfoRádiónak a párt szóvivője.

A polgárok a kampány- és pártfinanszírozás azonnali rendbetételét, a bankadó problémájának és az örökösödési adó eltörlését szeretnék - tette hozzá Kerék-Bárczy Szabolcs.

A szóvivő hozzátette: az MDF a párbeszédre törekszik, hiszen a kormány van abban a helyzetben, hogy ezekről a kérdésekről döntsön.

A felmerült igényeket nem az MDF találta ki, de képviseli azokat. A párt meggyőződése, hogy egy konszenzuson alapuló demokráciában van értelme valamit újra és újra odatenni valamit a tárgyalóasztalra - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×