eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Orbán a Millenárison értékeli az évet

A Fidesz elnöke február 16-án, a Millenáris Parkban tartja szokásos évértékelő beszédét a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére - mondta az egyesület programirodájának vezetője.

Orbán Viktor a Millenáris Park 730 férőhelyes színháztermében mondja el évértékelőjét, előtte a szokásokhoz híven Martonyi János, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke tart beszédet - közölte Molnár Adrienn.

Az egyesület először 1999-ban kérte fel Orbán Viktort (az akkori miniszterelnököt) évértékelésre, így az idei lesz a kilencedik alkalom.

A Magyar Nemzet című napilap pénteken arról is írt, hogy Orbán Viktor jövő szombaton a Fidesz vitasorozatának részeként az igazságosságról tart összegző előadást, majd az Országgyűlés első idei ülésnapján, február 12-én is készül egy hosszabb felszólalással. Aznap értékeli az elmúlt év eseményeit Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×