eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Fél négykor indulnak az utolsó budapesti metrószerelvények

Az utolsó metró-és kisföldalatti szerelvények délután fél négykor indulnak vasárnap a fővárosban - közölte a BKV fődiszpécsere.

Fehérvári Tibor elmondta, hogy a vállalat felszíni járatai 16 óráig közelednek, ezután az éjszakai járatokkal lehet utazni.

Az autóbuszok, villamosok és trolibuszok jellemzően 16 óráig járnak. Ahol a csatlakozó járatok érkezése szükségessé teszi, az utolsó járművek a csatlakozás bevárásával néhány perccel később indulnak.

Így a metróállomásokról induló mindegyik felszíni járat megvárja az utolsó metrót, a csepeli és a békásmegyeri autóbuszok megvárják az utolsó HÉV-et, a hűvösvölgyi autóbuszok az utolsó 56-os villamost, a Rákoskeresztúrról induló járatok az utolsó 61E jelű autóbuszt, a csepeli autóbuszok az utolsó HÉV-et, az 50-es, 58-as, 113-as buszok az utolsó 3-as autóbuszt - olvasható a BKV internetes oldalán.

A HÉV-szerelvények Budapestről 15 óra 50 perckor és 16 óra 5 perc között, a külső végállomásokról 14 óra 30 perc és 16 óra 24 perc közötti időszakban indulnak utoljára.

Az utolsó fogaskerekű a Városmajortól 16 órakor, a Széchenyi-hegyről 16 óra 25 perckor indul.

A szokásosnál korábban, 16 órától közlekednek az éjszakai járatok, amelyek egy része az éjjeli időszakhoz képest sűrűbben jár. Szenteste éjjelén az éjszakai autóbuszok a vasárnap éjszakai menetrend szerint közlekednek. Ettől csak a 906-os járat tér el, amelynél egész éjszaka 15 percenként indulnak az autóbuszok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×