eur:
388.71
usd:
361.71
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Lassan érkeznek a repülők a londoni ködből

Több órás késéssel érkeznek Londonból Budapestre a Malév gépek a Délkelet-Angliát elborító köd miatt - mondta el az InfoRádióban a Budapest Airport szóvivője. Szollár Domokos hangsúlyozta: tudomása szerint továbbra is fogadnak gépeket a brit főváros repülőterei, és csütörtökön egyetlen nemzetközi járatot sem töröltek.

A Budapest Airport szóvivője az InfoRádióban arról beszélt, hogy információjuk szerint a gatwicki és a lutoni repülőtér is fogad járatokat, de valamennyi helyen jelentős késésekre kell számítani.

Szollár Domokos hozzátette: a köd még napokig nehezíti a légiközlekedést London környékén. Csütörtökön összesen 9 gép indul Ferihegyről Londonba és onnan 9 gép érkezik Budapestre.

Korábban a British Airways azt közölte: valamennyi, a londoni Heathrow repülőtérről csütörtökön induló belföldi járatát törölte és számos európai városba sem indulnak el a gépek.

A londoni Heathrow-n a karácsony előtti csúcsforgalom idején naponta több mint 200 ezer utas fordul meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×