eur:
388.52
usd:
360.61
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Gyurcsány értékelt: hármas alát adna

A reformok határozott folytatását ígérte 2007-re a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc a kormány reformjaira ötös alát adna, míg a kommunikációra hármas alát.

Gyurcsány Ferenc a kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta: az egészségügy átalakításának folytatásaként az év első felében dönteni kell a biztosítási rendszer esetleges módosításáról.

Fontosnak nevezte, hogy az állampolgárokkal megismertessék: mit jelent a mostani és mit a többbiztosítós rendszer.

"A reformpolitika tartalmára ötös alát adnék, a reformok elfogadtatása, megismertetése dolgában végzett munkánkra némi karácsonyi engedékenységgel hármas alát, télvíz idei szigorral kettest" - fogalmazott a kormányfő.

A miniszterelnök szólt arról is, hogy már januárban kiírják az első uniós pályázatokat. Gyurcsány Ferenc hozzátette: a fejlesztéspolitika kérdésében van a legkevesebb vita a politikai és a társadalmi pertnerek között.

A pénzügyminiszter a tájékoztatón arról beszélt, hogy jövőre 6,8 százalékos lehet a GDP-arányos államháztartási hiány. Veres János hangsúlyozta: a kormány eltökélt abban, hogy szigorúan betartja a 2007-es költségvetésben meghatározott kereteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×