eur:
395.45
usd:
366.07
bux:
73893.34
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Három kérdésben nem enged az MSZP

Nem közeledtek az álláspontok Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettessé jelölésével összefüggésben a főpolgármester és az MSZP budapesti elnöke között.

Az MSZP budapesti elnöke elmondta: a szocialisták kitartanak Gy. Németh Erzsébet mellett, Demszky Gábor pedig bizalom hiányára hivatkozva továbbra sem fogadja el a szocialista politikust.

Molnár Gyula közölte azt is, hogy a Fővárosi Közgyűlés jövő heti ülésén a bizottsági struktúrát meg kívánják szavazni a város működőképességének megőrzése érdekében.

A szocialista politikus hangsúlyozta: a döntést a koalíciós partner SZDSZ-szel és nem az ellenzékkel kívánják meghozni. Ugyanakkor hozzátette: a szocialisták várhatóan három olyan kérdést nem szavaznak majd meg, amelyet az SZDSZ szorgalmazott.

Molnár Gyula elmondta: ha a szocialistákon múlik, nem kerül a gazdasági-tulajdonosi bizottsághoz a közműcégvezetők kinevezése-felmentése, a szocialista Somlyódy Csaba nem lesz a kiemelt fejlesztések, a szabaddemokrata Szolnoki Andrea pedig az egészségügyi bizottság elnöke.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×