eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

"Vigyori köcsög. Levadászunk hamarosan!"

Fenyegető levelet kapott a parlament mentelmi bizottságának szocialista elnöke. Géczi József Alajosnak egy levelezőlapon azt írták: "Vigyorgó köcsög. Levadászunk hamarosan! A család jól van?..."

A nyomtatott szöveg írója eddig ismeretlen. A lapon egy elmosódott férfialak és egy lángoló autó is látható. A képeslap hátoldalán két személygépkocsiról készült fotó látszik, az egyik jármű ég. Az illusztrációként használt felvételek szeptember 18-án, az MTV-székház ostrománál készülhettek.

A politikus a levelezőlapot parlamenti levelei között találta. Géczi József Alajos a távirati irodának azt mondta: 1988 óta politizál, és számtalan hasonló fenyegetést kapott már, kezdetben, mint reformszocialista a bal oldalról, később a jobb oldalról.

A szocialista politikus hozzátette: most a feszült belpolitikai helyzetre tekintettel döntött úgy, hogy a nyilvánossághoz fordul.

"Ide jutunk, ha fehérre és feketére festünk mindent" - jegyezte meg a képviselő.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×