eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Eddig 140 embert vettek őrizetbe a zavargások miatt

Eddig összesen 140 embert állítottak elő a rendőrségen azért, hogy elszámoltassák őket az október 23-án történtekről - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Bálint Gabriella közölte: október 23-án 81 embert állítottak elő a rendőrök az aznap történt rendzavarások miatt. Október 24-e óta további 59 embert állítottak elő.

A 140 előállítottból 54-gyel szemben bűncselekmény megalapozott gyanúja, 86-tal szemben szabálysértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás; 34 embert őrizetbe vettek.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×