eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Tömegoszlatás az Astoriánál - képgaléria!!

Megindultak a rendőrök az Astoriánál lévő tömeg felé. A rendőrség megpróbálja kiszorítani a tüntetőket. Korábban a távirati iroda szerint a rendőrök a Dohány utcából lőnek ki könnygázgránátokat a Blaha Lujza tér, illetve az Astoria irányába.

Vízágyút vetettek be hétfőn este a rendőrök a Rákóczi úton a tüntetőkkel szemben - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói.

A vízágyú néhány perccel háromnegyed nyolc előtt fordult ki a Dohány utcából a Rákóczi útra, s két vízsugárral szorította a tüntetőket az Astoria irányába. A vízágyú mögött haladó rendőrök folyamatosan könnygázgránátokat lőttek a több ezer fős tömegre.

A Kossuth Lajos utcát és Múzeum körút teli van emberekkel, akik azt kiabálják a rendőröknek, hogy "gyilkosok, gyilkosok".

A rendőrök néhány perccel este nyolc előtt kiszorították az embereket az Astoriától. A tüntetők a Ferenciek tere és a Kálvin tér felé menekültek.

A rendőrök két vízágyút sorakoztattak fel a tüntetőkkel szemben. Eközben a tömeg egy része az Astoriától a Blaha Lujza tér felé vonult.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×