INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 3. hétfő
Hermina

Az Európai Szocialisták Gyurcsány mellett

InfoRádió / MTI

Az Európai Szocialisták Pártja szerint Gyurcsány Ferenc a legmegfelelőbb személy a magyarországi reformok irányítására. Erről Poul Nyrup Rasmussen adott ki közleményt Brüsszelben. Korábban lemondásra szólította fel a magyar kormányt a kereszténydemokrata-konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt.

Az Európai Szocialisták Pártjának elnöke arra sürgeti a magyar miniszterelnököt, hogy "ne vegyen tudomást" a lemondását követelő jobboldali felszólításokról.

Az európai szociáldemokrata pártokat tömörítő politikai erő vezetőjének nyilatkozata szerint "az utolsó dolog, amire Magyarországnak most szüksége van, egy jobboldali kormány".

"A reformok Magyarországot új korszakba viszik, amelyet magas szintű foglalkoztatás és mindenki számára méltó életkörülmények jellemeznek" - áll Poul Nyrup Rasmussen nyilatkozatában, amely nem tér ki a hét végén nyilvánosságra hozott miniszterelnöki hangfelvételre, illetve a tüntetések kérdéskörére.

Korábban német kezdeményezésre lemondásra szólította fel a magyar kormányt a kereszténydemokrata-konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018