eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A választási kampány részeként jelentették be a tüntetést

A választási kampány részeként bejelentették az V. kerületi rendőrkapitányságon a Parlament előtt folyó tüntetést - jelentette ki kedden délután Takács András, a demonstráció egyik vezéralakja a Kossuth téren.

"A Kossuth téri tüntetés rendezett formában, törvényesen folyik" - mondta. Takács András bemutatta a téren lévő mintegy 300-350 összegyűlt tüntetőnek a demonstráció rendjéért és biztonságáért felelős személyt, Mernyó Milánt.

Õ arra kérte a résztvevőket, hogy segítsenek eltávolítani a térről a rendbontókat. Takács András reagált azokra híresztelésekre, miszerint a nap folyamán fel akarják oszlatni a tüntetést. "Ha fel akarnak minket oszlatni, azt törvénytelenül teszik" - jelentette ki, kérve a részvevőket, hogy amennyiben jönnek a rendőrök, kapaszkodjanak össze.

"Nem hagyjuk el a teret. Ha mi most itt erőt és rendet tudunk mutatni, akkor nyerünk" - mondta a Kossuth téri tüntetés egyik vezéralakja.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×