eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nem lesznek kapuk a nagygyűléseken

Sem az MSZP sem a Fidesz hétvégi budapesti nagygyűlésén nem lesznek beléptető kapuk. A pártok illetékesei azután beszéltek erről, hogy Demszky Gábor főpolgármester a fővárosi védelmi bizottság rendkívüli ülése után közölte: a robbantásos merényletekre vonatkozó fenyegések miatt a hétvégi nagygyűléseken beléptető kapukat állítanak fel.

Szigetvári Viktor, a szocialista párt kampányigazgatója azt mondta: az az érdekük, hogy a lehető legtöbben tölthessenek el egy normális délutánt az MSZP meghívására, ezért a Köztársasági Õrezreddel és a biztosító hatóságokkal egyetértésben nem állítanak fel beléptető kapukat.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz kampányfőnök-helyettese közölte: a magyar szolidaritás napjára várnak minden békés érdeklődőt, és nem lesznek kapuk.

A főpolgármester a védelmi bizottság rendkívüli ülése után azt kérte, hogy a hétvégi pártrendezvényekre kilátogatók lehetőség szerint ne vigyenek magukkal táskát.

Demszky Gábor indokoltnak nevezte a fokozott készültséget és az óvatosságot, de úgy vélte: nincs ok félelemre.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×