eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk
Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én. Elkészült az április 3-ai országgyűlési választás és a vele egy napon rendezett országos népszavazás hirdetménye, hamarosan elkezdik kiszállításukat a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Századvég: őrzi előnyét a Fidesz-KDNP

A kormánypártok támogatottsága 49 százalékon áll, az ellenzéki összefogásé 44-en.

A választási részvételüket biztosra vagy valószínűre ígérők körében a Fidesz-KDNP 49 százalékon áll, az ellenzéki összefogás támogatottsága 44 százalék - közölte a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása alapján.

A Századvég szerint megállapítható, hogy a Fidesz-KDNP stabilan őrzi pozícióját a pártok versenyében a - vasárnap esedékes - országgyűlési választás közeledtével is.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom is 3 százalékos támogatottságot mutat, a Megoldás Mozgalom és a Normális Élet Pártja szavazóinak aránya összesen 1 százalék - mérte a Századvég.

A kutatása ezer ember megkérdezésével készült március 24-27. között.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×