eur:
388.59
usd:
361.26
bux:
68628.48
2024. május 7. kedd Gizella

Rendkívüli választási műsor az InfoRádióban

Vasárnap este 7 órától élő műsorral jelentkezik az InfoRádió az országgyűlési választásról.

Tudósítóink folyamatosan jelentkeznek a Nemzeti Választási Irodából, valamint a pártok eredményváró rendezvényeiről. A Fidesz-KDNP, az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik, az LMP és a Demokratikus Koalíció politikusait kérdezik az aktuális helyzetről, majd az eredményekről.

A stúdióban folyamatosan követjük az eredményeket és eseményeket, valamint elemzőkkel beszélgetünk. Vendégünk lesz Csizmadia Ervin politológus, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója és Pulai András, a Publicus Intézet vezetője.

A pártvezetők, listavezetők, miniszterelnök-jelöltek beszédeit élőben vagy felvételről teljes egészében meghallgathatják.

Az Infostart.hu hírportálon percről percre követhetik az országgyűlési választás minden fontos és érdekes eseményét és eredményét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×