eur:
393.37
usd:
372.73
bux:
55441.26
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
ILLUSTRATION - 24 April 2021, Berlin: The logo of the app Gmail is seen on the screen of a smartphone. Google parent Alphabet announces Q1 figures on 27/04/2021. Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Régen várt újítás érkezik a Gmailbe

Jön a mesterséges intelligencia.

Gyorsabb, valamint pontosabb és relevánsabb keresési élményt ígér a Google a legújabb, Gmail-appot érintő frissítéssel, amely mostantól képes úgynevezett „top” találatokat megjeleníteni, amikor keresést végez – írja az Index.

A Google azt állítja, hogy az új keresési eredmények sokkal relevánsabbak lesznek, és pontosan azt fogják mutatni, amit a felhasználók látni szeretnének.

Amikor a Gmailben keresünk, a gépi tanulási modellek a keresési kifejezést, a legfrissebb e-maileket és más releváns tényezőket használnak fel, hogy a keresési lekérdezésnek leginkább megfelelő eredményeket mutassák meg. Ezek az eredmények mostantól a lista tetején jelennek meg egy külön szekcióban, amelyet az összes találat követ a frissesség szerint rendezve.

Az Androidra és iOS-re is tölthető Gmail-app újdonsága már most elérhető egy bizonyos felhasználói kör számára, a következő hetekben azonban tovább folytatja a bevezetést a Google, mind a fogyasztói, mind az üzleti/Workspace Gmail-ügyfelek számára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×