eur:
368.54
usd:
344.72
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Hong Kong , Hong Kong, - May 1, 2013: Mobile apllcation of cloud storage for SkyDrive, Google Drive, Box, Dropbox
Nyitókép: ngkaki/Getty Images

Mostantól korlátozza a tárhelyünket a Google Drive

Ötmillió elem a tárolható fájlok száma, különben törölni kell.

A Google Drive mostantól ötmillió elemre korlátozza a felhasználókat – írja a napi.hu. A Google Workspace szóvivője a döntést azzal indokolta, hogy a megbízható teljesítmény fenntartása érdekében van szükség az egyes felhasználók korlátozásának.

A módosítás csak a felhasználók egy részét érinti a Google szerint, de sok olyan is van, akinek óriási mennyiségű fájl gyűlt össze a Drive-fiókjában és a korlátozás hirtelen rosszul érinti őket, ugyanis egyszerre kell több milliós nagyságrendű elemtől megszabadulniuk.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×