eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Valami megváltozik minden Audin

Az újítással egyértelműen a digitalizálódásra akarnak utalni a németek.

Az új Q8 e-tronnal kezdve az Audi új emblémájával szereli autóit, amit néhány éve már belengetett. Az új logó alapjában véve nem változik, de a krómot, 3D hatást teljesen száműzik.

A négy egymásba fűzött gyűrű megmarad, de sokkal letisztultabb, laposabb, színben fekete–fehér, 2D-s mintát követ ezentúl – idézi a Vezess.hu az Audi közleményét. Az ügyfelek továbbra is választhatnak fekete megjelenést, ez esetben szürke helyettesíti a fehér gyűrűket.

A logó mellett a betűtípus is egységes lesz, mind a külsőn, mind az utastrében és a gyártó honlapján is, így az emberek egységes megjelenéssel találkoznak, akár nyomtatott, akár digitális formában vagy az autókon látják.

Az ingolstadti márka 2018 márciusában jelentette be, hogy búcsút int a krómemblémának. Az új logóval egyértelműen a digitalizálódásra akarnak utalni a németek.

Az autós szaklap megjegyzi, hogy nem az Audi az egyetlen, amely változtat, az elmúlt években számos márka, így a BMW, a VW, a Toyota, a Peugeot, a Nissan, a Kia és a Citroën is módosított a logóján.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×