eur:
395.96
usd:
369.2
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pexels.com

Hasznos újítás jön a Google Térképen

Folyamatosan láthatjuk, hol mekkora a forgalom a környékünkön.

A Google az androidos felhasználóknak egy olyan widgetet készített, melyet a készülék lezárt képernyőjére kitűzve folyamatosan nyomon tudjuk követni, hogyan alakul a forgalom a közelünkben – írja a hvg.hu.

A Google Térkép már eddig is megmutatta a felhasználóknak, hogy nagyjából mennyi időbe telik eljutni egyik pontból a másikba, és azt is, hogy mi a várható érkezési idő. Emellett különböző színekkel – zöld, narancssárga, piros – jelzi, hogy épp mennyire forgalmas az adott útszakasz. Az élő forgalmi adatokat megjelenítő widget abban segít, hogy a felhasználó már ránézésre meg tudja mondani, merre érdemes elindulni, vagy merre érdemes módosítani az útvonalat. Mindezt ráadásul úgy, hogy nem kell megnyitni hozzá az alkalmazást.

A Google szerint az újdonságot a következő hetekben teszi majd elérhetővé, így érdemes időnként megnézni, érkezett-e már új frissítés az alkalmazáshoz.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×