eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Katolikus.ma

Okosrózsafüzérrel fordul a fiatalokhoz a Vatikán

Egy töltéssel 4 napig bírja, tulajdonképpen egy kis karperec.

A Vatikán fejébe vette, hogy a fiatalokhoz az ő nyelvükön szól, ezért kerülhetett piacra az okosrózsafüzér - szúrta ki a Katolikus.ma portálon is megjelent hírt a HVG.hu. Az okosrózsafüzérhez Androidra és iOS-re fejlesztett app is tartozik.

Az alkalmazás segít megtanulni a rózsafüzérrel való imádkozás módját, és a katolikus vallásról szóló hasznos olvasmányok is találhatók benne.

Az appban saját profil hozható létre, ahol a napi teendők listába szedhetők. Maga a rózsafüzér csak külsőre hasonlít a rendes rózsafüzérre, a belsejében kisebb érzékelők találhatók: ezekkel az elégetett kalória és a megtett lépések száma is nyomon követhető.

Egyelőre csak olaszországi címre rendelhető az okosrózsafüzér, szemre sem rossz, víz- és porálló, egy töltéssel 4 napig bírja, három nyelven kommunikál a használóval.

A karkötő 34-35 ezer forintnyi euróba kerül, ez egy alsó-középkategóriás okosóra ára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×