eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Európai UFO-archívumot nyitna egy olasz képviselő

A tagállamok UFO-aktáinak megnyitását sürgeti az Európai Unió egy parlamenti képviselője, mert úgy véli, az embereknek tudniuk kell a találkozásokról a földönkívüliekkel.

Mario Borghezio - az európai parlament egy olasz képviselője - az AP amerikai hírügynökségnek kifejtette, hogy az EU-nak szüksége van saját UFO-archívumra, amelybe bárki belenézhet, és az összegyűjtendő információkba a hadsereg adatait is bele kell venni.

Hozzátette, hogy minden európai ország kormányának nyilvánossá kellene tennie UFO-aktáit és felhagyni a szisztematikus titkolózással. Borghezio szerint alapvető fontosságú létrehozni egy európai UFO-kutató központot, amelynek jelentős tudományos és technikai eredményei lehetnek.

Az X-aktanyitás nem egészen példátlan: tavaly Nagy-Britannia kormánya 4 ezer oldal információt tett közzé mintegy 800 találkozásról földönkívüliekkel. Ezek a "randik" az 1980-90-es években történtek.

Hogy mennyi foganatja lesz az olasz képviselő buzgalmának, még nem tudni. Eddig mindössze 18 aláírást sikerült gyűjtenie kezdeményezése támogatásához képviselőtársaitól. (Az Európai Parlament 736 tagú.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×