eur:
395.15
usd:
371.79
bux:
66246.5
2024. április 16. kedd Csongor

Hallgrímsson: a végére elfáradtunk

Heimir Hallgrímsson, az izlandiak egyik szövetségi kapitánya gratulált a magyar csapatnak és elismerte, hogy nagy energiákat mozgósított az egyenlítésért.

Hozzátette: emiatt talán a végére elfáradtak a játékosai és nem bírták ki a nyomást.

"Nagyon el vagyunk keseredve a végkimenetelt illetően. A lefújás után a játékosok némán ültek az öltözőben" - mondta az 1-1-gyel végződött marseille-i mérkőzést követő sajtótájékoztatón az izlandi szakember, aki szerint az volt a legnagyobb baj, hogy nem tudták megtartani a labdát.

Bernd Storck szövetségi kapitány a közvetlenül a lefújás után az M4-nek adott nyilatkozatához hasonlóan ismét azt emelte ki, hogy a magyar válogatott az utolsó pillanatilag nem adta fel a küzdelmet, ennek köszönheti az egyenlítést.

"Nagyon örülünk mindannyian, hogy sikerült, a játékosaim az utolsó pillanatig küzdöttek ezért. Ezt az öngólt kiprovokáltuk az ellenféltől. Nemcsak a második félidőben, hanem már az elsőben is fölényben játszottunk, de a másodikban több kockázatot kellett felvállalnunk, hogy minél több lehetőséget sikerüljön kialakítani. Ez vezetett eredményre" - mondta a német szakember.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×