eur:
392.16
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Lausanne, 2016. augusztus 25.Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA volt elnöke nyilatkozik a sajtó képviselőinek, amikor fellebbezési tárgyalására érkezik a lausanne-i nemzetközi Sport Döntőbíróságra (CAS) 2016. augusztus 25-én. A korrupcióval vádolt Blattert hat évre tiltották el a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nyitókép: Valentin Flauraud

Blatter ott lesz a foci-vébén

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi elnöke, a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltott Joseph Blatter azt tervezi, hogy eleget tesz Vlagyimir Putyin orosz elnök korábbi meghívásának és ellátogat az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

A FIFA-t 1998 és 2015 között irányító svájci sportvezető szóvivője kedden jelentette be, hogy Blatter még nem tudja, mikor és melyik meccsre látogat el a vb-n, de szándékában áll elutazni Oroszországba. Az viszont biztos, hogy a csütörtöki megnyitón, illetve az Oroszország - Szaúd-Arábia nyitómérkőzésen nem lesz jelen.

A 82 éves Blattert és a szintén eltiltott Michelle Platinit, az UEFA korábbi első emberét tavaly októberben hívta meg Putyin a vb-re, jelezve, hogy "régi barátokként" köszöntenék őket a helyszínen. A korábbi FIFA-elnök már akkor jelezte, hogy ott lesz a vb-n, amit most szóvivője megerősített.

Joseph Blattert 2015-ben jogerősen hat, Platinit négy évre tiltotta el a FIFA "összeférhetetlenség" és "hűtlen kezelés" miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×