eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Izgalmas küzdelmek - a 6. nap összefoglalója és legjobb képei

Izgalmas küzdelmek - a 6. nap összefoglalója és legjobb képei

A magyar vízilabda-válogatott a B csoportban nagy küzdelemben, botrányos játékvezetés mellett 9-9-es döntetlent játszott az olimpiai bronzérmes olaszokkal, így péntekre, az utolsó fordulóra maradt a csoportelsőség eldöntése. Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese a pont nélküli franciákkal találkozik majd.

Az ausztrálok nyerték a kiesési rangadót: a magyarok csoportjában a nap első vízilabda-mérkőzésén az ausztrálok szoros csatában 11-10-re legyőzték a franciákat, ezzel jó eséllyel a harmadik helyen továbbjuthatnak a csoportból.

A 16. helyen zárt a magyar szinkronúszó csapat a szabadgyakorlat selejtezőjében, így nem jutott döntőbe. Összefoglaló itt.

A nyílt vízi úszók női 5 kilométeres versenyében Juhász Janka a 27., Novoszáth Melinda pedig a 28. helyen csapott célba Balatonfüreden. A számot az amerikai Ashley Twichell nyerte meg. További részleteket itt olvashatja.

Bóta Botond az 51., Ligárt Ábel az 54. helyen végzett a férfi műugrók 3 méteres számában. A magyarok jól kezdtek, majd mindkettejüknek akadt rontása, így csak a mezőny hátsó felében tudtak végezni. Bóta 282,20, Ligárt pedig 249,10 pontot kapott.

Ashton Kutcher újra a lelátón: az amerikai sztár ezúttal a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodába látogatott ki, de nem hozott szerencsét, az Egyesült Államok nagy meglepetésre kikapott Japántól.

Szvetlana Kolesznyicsenko műúszó az egyéni szabad gyakorlatot is megnyerte a szombati szóló technikai döntő után. Vasárnap - Alekszandra Packeviccsel - a páros technikai döntőben is az élen végzett. Ezzel már 12-szeres világbajnok úgy, hogy az előző három vb-n egyaránt három aranyat nyert.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×