eur:
396.02
usd:
370.23
bux:
0
2024. június 26. szerda János, Pál
foci-eb-s villamos 2024
Nyitókép: BKK

Élesedik a BKK nagy újítása

A megállókban várakozók sem fognak lemaradni a labdarúgó Európa-bajnokságon játszó magyar válogatott mérkőzéseinek eredményeiről.

Péntek este kezdődnek a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmei, a magyar válogatott először szombaton lép pályára. Ennek apropójából a BKK a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön megjeleníti és folyamatosan frissíti az eredmény alakulását.

Mint ismert, labdarúgó-válogatottunk

  • Svájccal (június 15., szombat 15 órakor);
  • Németországgal (június 19., szerda 18 órakor), majd
  • Skóciával (június 23., vasárnap 21 órakor) játszik az A-csoportban.

A BKK közleménye arról is beszámol, hogy az egy hónapig tartó, július 14-én záruló Eb idejére a Mol Bubi közbringarendszer csatlakozott a Mol szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak.

Címlapról ajánljuk
Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 26. 08:47
×
×
×
×