eur:
393.19
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
foci-eb-s villamos 2024
Nyitókép: BKK

Élesedik a BKK nagy újítása

A megállókban várakozók sem fognak lemaradni a labdarúgó Európa-bajnokságon játszó magyar válogatott mérkőzéseinek eredményeiről.

Péntek este kezdődnek a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmei, a magyar válogatott először szombaton lép pályára. Ennek apropójából a BKK a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön megjeleníti és folyamatosan frissíti az eredmény alakulását.

Mint ismert, labdarúgó-válogatottunk

  • Svájccal (június 15., szombat 15 órakor);
  • Németországgal (június 19., szerda 18 órakor), majd
  • Skóciával (június 23., vasárnap 21 órakor) játszik az A-csoportban.

A BKK közleménye arról is beszámol, hogy az egy hónapig tartó, július 14-én záruló Eb idejére a Mol Bubi közbringarendszer csatlakozott a Mol szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×