eur:
396.17
usd:
369.53
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Két topligás csapat és egy válogatott hívta Marco Rossit

De ő marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

A calciomercato.com-nak adott interjújából idéz a hvg.hu. Rossi elmondása szerint büszke a csapatra, szerinte jól szerepeltek, és amikor előnybe kerültek Németországgal szemben, úgy érezte, továbbjuthatnak, de a meccs előtt nem gondolt erre.

A portál arról is kérdezte a szövetségi kapitányt, tartotta-e a kapcsolatot a torna alatt olasz kollégájával, egykori csapattársával, Roberto Mancinivel. Rossi erről azt mondta: még az Eb kezdete előtt kapott tőle egy üzenetet, melyben sok sikert kívánt neki.

A beszélgetésben szóba került, hogy Rossit egy válogatott és két topligás csapat is megkereste, azt ugyanakkor nem közölte, kikről van szó. Megosztotta viszont, hogy esze ágában sincs távozni, ebben pedig a nemzeti csapattól kapott ajánlat is közrejátszott. Szeretné a csapatot kivezetni a jövő évi, katari világbajnokságra.

Rossi a csapat legtehetségesebb játékosának nevezte a távol maradó Szoboszlai Dominikot. Mellette Kalmár Zsoltra sem számíthattak, de akik lehetőséget kaptak, azok szerinte mind keményen dolgoztak.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×