eur:
394.31
usd:
370.05
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nemanja Nikolic (b), Bolla Bendegúz (j) és Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó-mérkőzés végén Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én. Magyarország-Ciprus 1-0.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ennyi az annyi - Marco Rossi csapatának most a kasszánál van jelenése

A kapitány és munkatársai több mint 50 millió forinton osztozkodhatnak, a játékosok ennek kétszeresén.

3,25 milliárd forintnyi eurót kasszírozott az MLSZ azzal, hogy a válogatott kijutott a részben hazai rendezésű labdarúgó-Eb-re, ahol a legkeményebb csoportba került, de a két legutóbbi világbajnok, Franciaország és Németország ellen is döntetlent ért el, ezzel pedig további 351 millió forint ütött a hazai sportági szövetség markát - írja 24.hu az NSO-ra is hivatkozva.

A summa 30 százaléka a játékosoké, 15 százaléka a szakmai stábé, és adóköteles.

Így

  • a 26 játékos között 105 millió forintit osztanak szét
  • a szakmai stáb 52,5 millió forinton osztozkodhat.

Az Eb-aranyért egyébként 8 millió euró jár, az ezüstért 5.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×