eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Nemanja Nikolic (b), Bolla Bendegúz (j) és Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó-mérkőzés végén Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én. Magyarország-Ciprus 1-0.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ennyi az annyi - Marco Rossi csapatának most a kasszánál van jelenése

A kapitány és munkatársai több mint 50 millió forinton osztozkodhatnak, a játékosok ennek kétszeresén.

3,25 milliárd forintnyi eurót kasszírozott az MLSZ azzal, hogy a válogatott kijutott a részben hazai rendezésű labdarúgó-Eb-re, ahol a legkeményebb csoportba került, de a két legutóbbi világbajnok, Franciaország és Németország ellen is döntetlent ért el, ezzel pedig további 351 millió forint ütött a hazai sportági szövetség markát - írja 24.hu az NSO-ra is hivatkozva.

A summa 30 százaléka a játékosoké, 15 százaléka a szakmai stábé, és adóköteles.

Így

  • a 26 játékos között 105 millió forintit osztanak szét
  • a szakmai stáb 52,5 millió forinton osztozkodhat.

Az Eb-aranyért egyébként 8 millió euró jár, az ezüstért 5.

Címlapról ajánljuk
Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról
aréna

Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról

A polgár akkor fogja a mesterséges intelligenciát befogadni, amikor nagyon jól körülhatárolt területeken életjobbító faktorként érzékeli – vélekedett a mesterséges intelligencia jövőbeni hasznosításáról Rab Árpád digitáliskultúra-szakértő, jövőkutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa és Tilesch György nemzetközi mesterségesintelligencia-szakértő, a PHI Institute alapító elnöke, a Neumann Társaság MI-nagykövete az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol szó esett az új technológia veszélyeiről, a korlátairól és a hasznairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Az Ukrajna által javasolt béketerv, valamint a fekete-tengeri gabona-egyezmény felélesztésére irányuló legújabb ENSZ-javaslatok "nem reálisak" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter; Volodimir Zelenszkij közben szombaton lengyelországi látogatása során kitüntetéseket adott át két lengyel önkéntesnek, de nem találkozott hivatalos személyekkel a Kijev és Varsó között a gabonaimport miatt feszült viszony közepette. A fronton közben tovább folynak a harcok, Ukrajna arról számolt be, hogy áttörték az orosz védelmi vonalakat az ország déli részén fekvő Zaporizzsja térségében. Kilenc ember meghalt és 16 megsebesült, köztük két tábornok, az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint egy ukrán légicsapásban, amely Oroszország fekete-tengeri haditengerészeti parancsnokságát érte a Krímnél. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×