eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
London, 2016. szeptember 21.A trófea a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik emblémaváltozatának bemutatóján Londonban 2016. szeptember 21-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Allianz Aréna: 20 százalék

Eldőlt, hány nézőt engednek be a müncheni stadionba a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Tizennégy ezer szurkoló tekintheti meg a helyszínen a jövő héten rajtoló labdarúgó Európa-bajnokság müncheni mérkőzéseit, így a német-magyar találkozót.

A németországi helyszín szervezői bejelentették, hogy a Bayern München otthona, az Allianz Aréna húszszázalékos kihasználtság mellett működhet a kontinensviadal alatt.

Markus Söder bajor miniszterelnök elmondta, ez egy komoly teszt lesz arra, hogy a jövőben további sporteseményeket is szurkolók előtt rendezhessenek.

Mindeddig a bajor tartományi vezetést nem adott garanciát az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA) arra, hogy nézők lehessenek a müncheni mérkőzéseken. Az UEFA végrehajtó bizottsága április végén úgy döntött, hogy München a helyszínek között marad, ugyanakkor a szövetség azt akarta, hogy meccsenként legalább 14 500 néző leülhessen az Allianz Aréna lelátójára.

Az Eb-t 11 európai városban rendezik, a magyar válogatott a Puskás Arénában a címvédő portugálokkal, valamint a világbajnok franciákkal találkozik, utolsó csoportmeccsét pedig Münchenben játssza a németek ellen.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×