eur:
392.7
usd:
354
bux:
72343.29
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Bernd Storck, a Sepsi OSK edzője a román labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, a Sepsi OSK-C.S. U. Craiova mérkőzésén Sepsiszentgyörgyön 2024. február 4-én.
Nyitókép: MTI/Veres Nándor

Már nem Bernd Storck a Sepsi vezetőedzője

A Sepsi OSK labdarúgócsapatának vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Bernd Storck vezetőedzővel.

A székelyföldi klub közösségi oldala csütörtökön felidézte: a 61 éves német szakember – korábbi magyar szövetségi kapitány – tavaly november végén érkezett Sepsiszentgyörgyre és minden versenysorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen irányította a csapatot. Ebben az időszakban az együttes tizenkétszer győzött, nyolcszor döntetlent játszott és tizenkétszer kikapott.

A trénerrel májusban kötöttek új, 2025 nyaráig szóló szerződést egyéves hosszabbítási opcióval.

A 61 éves Storck tavaly november végén tizedik helyen vette át a sepsiszentgyörgyi együttes irányítását, amely vezetésével bejutott a hatcsapatos felsőházi rájátszásba, ahol végül ötödikként zárt. A mostani idényben ugyanakkor nem teljesített jól:

a legutóbbi hat fordulóban mindössze két pontot szerzett a román élvonalban, így nyolc mérkőzést követően a 12. helyen áll.

A Sepsi OSK az elmúlt napokban a játékosok közül Varga Kevin és Kecskés Ákos szerződését is felbontotta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
KT-elnök: az infláció hosszú árnyéka az államadósságnál is látszik

KT-elnök: az infláció hosszú árnyéka az államadósságnál is látszik

A gazdasági kihívásokkal küzdő magyar gazdaság egyik legfőbb problémája az államadósság, amely évtizedek óta meghatározza az ország gazdaságpolitikáját. Az adósság GDP-hez viszonyított aránya évtizedek óta a 70% körül mozog, és a jövőben is kulcskérdés lesz, hogy milyen mértékben sikerül csökkenteni ezt a mutatót. A magyar Alaptörvényben az államadósság kívánatos szintje 50%-ban van meghatározva, de a gazdasági helyzet és a globális környezet nem kedvez a cél elérésének – mondta el Horváth Gábor, a Költségvetési Tanács elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen tartott előadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×