eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. augusztus 31. szombat Bella, Erika
A svéd Jim Gottfridsson a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Franciaország - Svédország mérkőzésen a kölni Lanxess Arénában 2024. január 26-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Világklasszis irányítót igazolt a Szeged

Jim Gottfridsson személyében világklasszis svéd irányítót igazol jövő nyáron az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

A klub szombati bejelentése szerint a 31 éves játékos szerződése 2025. július 1-től három idényre szól.

Gottfridsson a szülővárosában, Ystadban kezdett kézilabdázni, majd 2013-ban a német Flensburg-Handewitt csapatába igazolt. Eddig 212 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, 581 gólt szerzett. Kétszeres német bajnok, egyszeres Német Kupa-győztes, emellett nyert Bajnokok Ligáját és Európa-ligát is. A 2020/21-es idényben a Bundesliga legjobb játékosának választották.

A svéd válogatottban eddig 153-szor szerepelt és 488 gólt dobott. Európa-bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmesnek, illetve világbajnoki ezüstérmesnek mondhatja magát. Kétszer is megválasztották a kontinensbajnokság legjobb játékosának.

Címlapról ajánljuk
Elképesztő csúcsokat döntöget világszerte a szerencsejáték-ipar

Elképesztő csúcsokat döntöget világszerte a szerencsejáték-ipar

Egyre jelentősebb a szerencsejátékok gazdasági súlya, Máltán például a bruttó hazai termék (GDP) tíz százalékát teszik ki – állapítja meg az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzése. A tanulmány szerzője, Fetter Bálint az InfoRádióban elmondta: Magyarországon az online lottó az online kaszinók és az online sportfogadás népszerűségét is messze túlszárnyalja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×