eur:
394.52
usd:
353.29
bux:
73110.77
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
A szerb Srdjan Blagojevic, a Debrecen vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. A debreceni csapat 4-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Már nem Blagojevic edzi a debreceni labdarúgókat

A szerb közös megegyezéssel távozott a DVSC-től.

A Debreceni VSC labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Srdjan Blagojevic vezetőedzővel.

A hajdúságiak honlapjának hétfő esti közleményében kiemelték, hogy az 51 éves szerb tréner és stábja (Dejan Fijala, Sasa Semeredi és Nikola Stankovic) csaknem két éve, 2022 szeptemberében vette át a Loki irányítását, és az addig nyeretlen együttest a bajnokság végére egészen a dobogóig, a bronzéremig vezette, ezzel kiléphetett a nemzetközi kupaporondra. A csapat a következő, 2023/24-es idényben is az élmezőnyben szerepelt, végül az 5. helyen végzett, a mostani idényben azonban négy mérkőzésen mindössze egyszer nyert, és a 10. helyen áll az OTP Bank Ligában.

A Blagojevic-érában a DVSC történetében először győzni tudott a Groupama Arénában, a Ferencváros otthonában, egy évtized után nyert Újpesten, de ezek mellett is számos remek sikert aratott. Srdjan Blagojevic ennek eredményeképpen idén februárban a Magyar Aranylabda díjátadón átvehette a legjobb Magyarországon dolgozó külföldi edzőnek járó elismerést.

A közlés szerint a szombati, Zalaegerszeg elleni bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, munkáját az edzéseken Balogh János, Pallai Zsolt és Madar Csaba segíti, Herczeg András és Gulácsi Bence külső szakmai támogatásával.

Címlapról ajánljuk
Egészen merész javaslat is van a német menekültpolitika szigorítására

Egészen merész javaslat is van a német menekültpolitika szigorítására

Kevesebb mint három hónappal a baden-württembergi Mannheim városában május utolsó napján történt, egy 29 éves rendőr halálát követelő késes merénylet után újabb, a mannheiminél is is kegyetlenebb merénylet történt az észak-rajna vesztfáliai Solingen városában. A mannhemi merénylet hullámai még le sem csillapodtak, sőt, a solingeni terror után még magasabbra csaptak. Miközben folyik az áldozatok búcsúztatása, az ország vezető politikusai már a hasonló terrorcselekmények lehetséges megelőzéséről, elsősorban a menekültpolitika szigorításáról kezdtek éles vitát.

Csiki Varga Tamás: több módon is segíti az ukránok harcát az új fegyverük

Új fegyvert fejlesztettek ki Ukrajnában a rakéta és a drón ötvözetéből. Csiki Varga Tamás, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársa szerint az eszközzel gyorsabban és jóval távolabbi oroszországi célpontokra is csapást tud mérni az ukrán hadsereg, de nem csak ebben szolgálja a céljaikat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 09:03
×
×
×
×