eur:
394.65
usd:
353.52
bux:
73467.13
2024. augusztus 26. hétfő Izsó
Nyitókép: Unsplash.com

Megvan a dánok új kapitánya – két meccsre

Lars Knudsen, a német élvonalbeli Augsburg másodedzője lett ideiglenesen a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A 47 éves tréner két mérkőzésre ugrik be Morten Wieghorst szakvezető helyére, aki enyhe stressz-tünetek miatt nem ül le a kispadra a jövő héten esedékes Nemzetek Ligája-meccseken. Knudsen segítője az átmeneti időszakban a korábbi Liverpool-játékos, Daniel Agger lesz.

A dánok szeptember 5-én Svájccal, három nappal később pedig Szerbiával vívnak NL-találkozót. A nemzeti csapatot legutóbb Kasper Hjulmand irányította, aki a németekkel szemben elvesztett Európa-bajnoki nyolcaddöntő után távozott posztjáról. Korábbi másodedzője, a júliusban kinevezett Wieghorst is csak ideiglenes megoldást jelent, mivel ő az év végéig vállalta el a megbízatást, amíg a dán szövetség hosszú távú megoldást talál.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: nem maradhat így a MÁV-val kapcsolatos állami közlekedéspolitika

A korábbi közlekedési államtitkár szerint csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tömeges baleset vasárnap a Keleti pályaudvarnál, amikor a kolozsvári intercity kisiklott. A Fővárosi Közgyűlés megválasztott tagja azt is mondta, hogy az évtizedek óta súlyosbodó válság az elmúlt két évben csak tovább mélyült, amikor visszavonták az összes vasúti járműbeszerzést, leállították az összes fontos beruházást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×