eur:
395.52
usd:
360.48
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Az észak-macedón Bojan Miovski gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája 2022. június 12-i Észak-Macedónia-Gibraltár mérkőzésen Szkopjében.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Az MTK-nál is megfordult támadóval erősít a La Liga meglepetéscsapata

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Girona leigazolta Bojan Miovskit, aki 2020 és 2022 között az MTK Budapestet erősített.

Az észak-macedón támadó az előző két idényt a skót Aberdeennél töltötte, a legutóbbi szezonban 53 mérkőzésen 26-szor volt eredményes, sajtóinformációk szerint a spanyol klub nyolcmillió euró körüli összegért vásárolta meg.

A 25 esztendős futballista – akik a budapesti kék-fehérek színeiben 60 mérkőzésen 19 gólt és 10 gólpasszt jegyzett – négyéves szerződést írt alá az előző spanyol idény meglepetéscsapatához, amely a Real Madrid és a Barcelona mögött harmadik helyen zárt, és így indulhat a Bajnokok Ligája főtábláján.

A Girona keretében van magyar játékos, a védő Yaakobishvili Antal.

Címlapról ajánljuk

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Megérkeztek a fontos amerikai adatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Megérkeztek a fontos amerikai adatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Kedvező a hangulat ma a világ tőzsdén, az amerikai tőzsdék szerdai pluszos zárása után az ázsiai részvénypiacokon többnyire emelkedtek ma reggel az indexek, és az európai tőzsdék is kis emelkedéssel nyitottak, bár a déli órákra némileg elbizonytalanodtak. Makroadatok tekintetében igazi nagyüzem volt ma, főleg az Egyesült Államokból érkeztek fontos, a gazdaság állapotát mutató statisztikák. A befektetők jól fogadták az adatokat, a recessziós félelmek némileg csökkentek, amitől lendületet kaptak délután az amerikai és az európai tőzsdék is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 15. 20:16
×
×
×
×