eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
A negyedik helyezett Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Hosszú Katinkának nem sikerült a kvótaszerzés

Nem sikerült megúsznia Hosszú Katinkának 200 méter vegyesen a párizsi induláshoz előírt olimpiai szintet a Rómában zajló Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű nemzetközi viadalon vasárnap, így nem lesz ott az ötkarikás játékokon.

A 35 éves, háromszoros olimpiai bajnok 200 méter vegyesen próbálkozott a párizsi indulási jog megszerzésével, ám a fináléban elért 2:18.41 perces ideje jócskán elmaradt a szinttől (2:11.47 perc), ezzel eldőlt, hogy nem lehet ott hatodszor is az ötkarikás játékokon.

Férfi és női 200 méteres hátúszásban nem változott a magyarok erősorrendje, miután Kovács Benedek és Burián Katalin sem tudott javítani legjobbján, ezekben a számokban így Kós Hubert és Telegdy Ádám, valamint Molnár Dóra és Szabó-Feltóthy Eszter indulhat majd Párizsban.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×