eur:
395.38
usd:
369.57
bux:
71780.09
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a csapat sajtótájékoztatóján a leverkuseni BayArenában 2023. március 8-án. A magyar bajnok labdarúgócsapat másnap a Bayer Leverkusen ellen lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjében.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Sztanyiszlav Csercseszov Szombathelyen bukkanhat fel

Két felkészülési mérkőzést is rendeznek kedden Magyarországon, igaz, nem Eb-résztvevő csapatok részvételével.

Az izraeliek szombaton Debrecenben játszottak, ma pedig Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban lépnek pályára, Fehéroroszország ellen. A Jerusalem Post hosszasan ír a válogatottjukról, elsősorban még mindig a magyarok elleni találkozó a téma, de megemlíti azt is, milyen örömet szerzett a játékosoknak is a közvetlenül a mérkőzés előtt kapott hír, hogy a biztonsági erők négy túszt kiszabadítottak a Hamász fogságából.

A szövetségi kapitány, Ran Ben Shimon másodszor irányítja majd a válogatotat ma, mint mondta, játékosaival egyetértve, a mostani ellenfél várhatóan könnyebb lesz, mint az Eb-résztvevő magyar volt, amely meglepte őket a debreceni meccs elején.

Szombathelyen, a Haladás Sportközpontban Azerbajdzsán és Kazahsztán válogatottja mérkőzik. Az azeriek pénteken már játszottak a vasi vármegyeszékhelyen, 3-1-re kikaptak az Eb-re készülő albánoktól.

A kazahok szövetségi kapitánya június 3. óta Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros korábbi edzője. Kinevezését a kazah szövetség is megerősítette. Ugyanakkor nem szerepel a kazahok a múlt heti, jereváni mérkőzésükről, illetve a mostani szombathelyi felkészülésükről szóló képein sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×