eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
José Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért az osztrák Wolfsberger AC ellen játszott mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. február 18-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan, hol folytathatja Mourinho

Sajtóhírek szerint szombaton jelentik be.

José Mourinho fél évvel az AS Romától való távozása után a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban érdekelt Fenerbahce vezetőedzőjeként tér vissza – írja az Index török és portugál sajtóértesülésekre hivatkozva. A 61 éves portugál tréner minden részletben megegyezett a klub egyik elnökjelöltjével, és szombaton már be is jelentik az érkezését.

Aziz Yildirim szerdán azt közölte: „José Mourinho lesz a vezetőedzőnk a következő három évben.” Az elnökjelölt azt szeretné, hogy mindenképpen Mourinho legyen a Fenerbahce edzője, függetlenül attól, hogy ő, vagy a másik jelölt, Ali Koc nyeri el az elnöki pozíciót a választáson.

Mourinho első éveiben hazájában edzősködött, aztán 2004 és 2007 között a Chelsea-t irányította, majd az Inter és a Real Madrid kispadjára is leült. 2013-ban ismét visszatért a Chelsea-hez, később pedig megfordult a Manchester United és a Tottenham Hotspurnál is. 2021-ben az olasz AS Roma vezetőedzője lett, a klub azonban 2024 januárjában szerződést bontott vele, azóta pedig csapat nélkül áll.

Szakvezetőként kétszer is ünnepelhetett Bajnokok Ligája-győzelmet – a Portóval és az Interrel. A Uniteddel 2017-ben Európa-ligát nyert, valamint háromszoros angol, kétszeres portugál, illetve olasz, valamint egyszeres spanyol bajnok is.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Mészáros Krisztofer összetettben döntőre esélyes - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak. Milák Kristóf repülőre ül. Már zajlanak az evezősök versenyei.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×