eur:
387.37
usd:
357.02
bux:
68350.12
2024. május 23. csütörtök Dezső
Kulcsár Katalin játékvezető a női labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében játszott  Wolfsburg-Barcelona mérkőzésen a spanyolországi San Sebastiánban 2020. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Gabriel Bouys

Párizs 2024 - Kulcsár Katalin számára mérföldkő az olimpiai megbízatás

A játékvezető Kulcsár Katalin pályafutásában mérföldkövet jelent, hogy videobíró-asszisztensként közreműködhet a párizsi olimpia labdarúgótornáján.

"A személyes siker mellett ez a Magyar Labdarúgó Szövetség VAR-projektjének is a sikere, hiszen ez az első nagy torna, amelyen magyar videobíró képviseli a játékvezető-társadalmat és az MLSZ-t" - nyilatkozta az M4 Sporton Kulcsár.

Hozzátette, nagy elismerés és mérföldkő számára a megbízatás, másrészt az olimpiára kijutni gyermekkori álom volt számára.

"Nagyon jó érzés, hogy nemcsak szurkolóként, a saját örömömre leszek ott, hanem hivatalosan, hiszen meghívást kaptam" - magyarázta.

Mint kifejtette, nagy világeseményen videobíróként még nem szerepelt, és teljesen más kihívásnak tartja, mint a játékvezetést, de nagyon szereti, érdekesnek találja, extra motivációt jelent számára a lehetőség, ami felfrissítette a játékvezetéshez való hozzáállását.

Kulcsár elárulta, hogy nem lesznek ott a stadionokban, hanem a videobíró-központban dolgoznak majd, és két-három nappal a mérkőzések előtt kapják meg a küldésüket.

A 39 éves magyar bíró vezetett már Bajnokok Ligája-döntőt, tevékenykedett világ- és Európa-bajnokságon, 2017-ben pedig a világ legjobb női labdarúgó-játékvezetőjének választották.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×