eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA felvételén Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője sajtótájékoztatót tart Kijevben 2018. május 25-én. Az angol együttes a spanyol Real Madrid csapata ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligájának másnapi döntőjében az ukrán főváros Olimpiai Stadionjában.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA

Nehezen heveri ki Jürgen Klopp a City elleni 1-1-et

Egy meg nem adott büntető miatt dühöng Szoboszlai Dominik edzője.

Élesen bírálta a videobírót egy meg nem adott büntető miatt Jürgen Klopp, a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool vezetőedzője, miután csapata vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Manchester Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának rangadóján.

A hosszabbítás perceiben a manchesteri Jeremy Doku magasra emelt lábbal mellbe találta Alexis Mac Allistert a 16-oson belül, a VAR-szobában visszanézték a jelenetet, de nem bírálták felül a játékvezetőt.

"Miből gondolta a fickó a VAR-stúdióban, hogy ez nem egyértelmű? Mit ehettek ebédre, hogy ez nem nyilvánvaló? A pálya bármely másik részén száz százalék, hogy szabálytalanságot ítéltek volna" - méltatlankodott a nyáron távozó német mester, aki a 61. percben lecserélte Szoboszlait.

A döntetlennek minden bizonnyal az Arsenal örült a legjobban, mivel ezáltal - jobb gólkülönbsége miatt - a Liverpoolt megelőzve az élre ugrott a tabellán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×