eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nincs kizárva, hogy Szoboszlai Dominik is aranylabdás lesz egyszer?

Egy szimuláció arra az eredményre jutott, hogy néhány év múlva a magyar középpályás kaphatja a legjobb játékos egyéni díját.

Az elmúlt másfél évtized során Lionel Messi és Cristiano Ronaldo egy-két kivételtől eltekintve letaszíthatatlan volt a trónról, az előbbiugyanis nyolcszor, utóbbi ötször nyerte el az Aranylabdát - írja a Magyar Nemzet. Rajtuk kívül csak Luka Modricnak és Karim Benzemának jutott egy-egy a 2008 óta tartó időszakban. Lionel Messin kívül a többiek mind a Real Madrid színeiben gyűjtötték be az elismerést, habár Ronaldonak egy a Manchester United tagjaként is összejött.

A Football Manager játék szimulációja szerint a következő években is a spanyol klub játékosai dominálnak majd,

Jude Bellingham egyszer, Vinícius Júnior kétszer, és a várhatóan a jövőben szintén a Real mezét viselő Kylian Mbappé háromszor lesz aranylabdás - írja a lap.

Ami viszont érdekes, hogy a játék Szoboszlai Dominiket jelölte meg győztesnek a 2029-30-as idényben. A középpályás nem csak a magyar válogatott játékosaként alkot maradandót, de a Premier League-ben is megmutatta, mire képes. A Liverpool alapembere egy trófeát már begyűjtött a csapattal, és mint írják, az idényben további három megnyerésére van esélye.

A lap megjegyzi, érdekes, hogy a magyar játékos barátja, a Manchester Cityvel az előző idényben triplázó Erling Haaland neve nem bukkant fel a Football Manager szimulációjában.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×