eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf, a győztes magyar váltó tagja a férfi 4x200 méteres gyorsváltó döntője után a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Milák-ügyben betelt az pohár az úszók elnökénél, ultimátumot adott

Wladár Sándor szerint január végéig döntenie kell az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónak, hogy elkezdi-e a felkészülést a párizsi olimpiára.

Milák Kristóf nélkül utazott el az olimpiai bajnok úszó teljes edzői stábja Dubajba olimpiai felkészülésre. Zala György erőnléti edző is útra kelt, aki az utóbbi időkben állítása szerint erőnléti és rehabilitáló edzéseket vezényelt a sportolónak. A Metropol információi szerint a térner azért is mehetett a távoli edzőtáborba, mert Milák Kristóf csak akkor találkozik vele, amikor ő akar, ha kedve van hozzá.

Azt továbbra sem tudni, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszis hol tart a felkészülésben hét hónappal a párizsi olimpia előtt.

Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke szerint, ha az olimpiai bajnok január végén nem kezd el – most már – valóban tréningezni, akkor ő maga szólítja fel, hogy hozzon végre döntést további „sorsáról”.

"Ha január végéig Kristóf eldönti mit is akar, vagyis beleáll az edzésekbe, akkor, úgy gondolom, utolérheti magát, s ez még egy olimpiai győzelemhez is elegendő lehet. Ha továbbra is csak hiteget mindenkit, nyugodtan elfelejtheti a párizsi ötkarikás játékokat" – mondta a lapnak a szövetség elnöke.

Wladár Sándor ugyanakkor hozzátette, tartja magát ahhoz a nyilatkozatához, melyben elmondta, Milák tartozik Magyarországnak annyival, hogy elvégzi a munkát, hiszen olyan tehetség van benne, ami nagyon kevés sportolónak adatott csak meg életében.

A sportoló tavaly nyáron jelentette be, mentális problémák és rossz forma miatt nem indul el a fukuokai világbajnokságon, és szeptemberig az edzéseket is szünetelteti. Akkor sem kedzte meg azonban a felkészülést, csupán arról szóltak a hírek, hogy Zala Györggyel erőnléti edzéseket végez.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×