eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség elnökségi tagja, Baji Balázs világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Deutsch Péter, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója és Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke (b-j) az épülő Nemzeti Atlétikai Központban 2022. június 18-án. Látogatásán Sebastian Coe futotta az első métereket az új, még épülő Nemzeti Atlétikai Központban, ahol alig több mint egy év múlva az atlétikai világbajnokságot rendezik.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nincs többé főtitkára az atlétikai szövetségnek, vezérigazgatója viszont igen

A poszton Deutsch Péter, korábbi rekorder magasugró, a Gyulrai Memorial nemzetközi atlétikai verseny főszervezője áll munkába.

A korábbi sikeres atléta, Deutsch Péter vezérigazgatóként folytatja a munkát a Magyar Atlétikai Szövetségben (MASZ), amelynek főtitkári tisztsége megszűnt.

A MASZ honlapjának keddi beszámolója emlékeztet rá, hogy Deutsch legutóbb a Budapest 2023 Zsivotzky Gyula Program vezetője volt. A program célja az augusztusi, budapesti világbajnokságra készülő magyar atléták támogatása, versenyzési feltételeik biztosítása volt.

A jövőben, az új szervezeti struktúrában a vezérigazgató irányítása alá tartozik a sportszakmai, operatív, gazdasági, kommunikációs és marketing, a jogi igazgatóság és a programiroda.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×