eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Solly March, a Brighton  játékosa a Brighton and Hove Albion-Liverpool mérkőzésen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. október 8-i játéknapján Brightonban.
Nyitókép: MTI/AP/Alberto Pezzali

Szoboszlaiék döntetlent játszottak Brightonban

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-2-es döntetlent játszott a Brighton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A magyar válogatott csapatkapitánya végigjátszotta a mérkőzést, amelyen a hazaiak szerezték meg a vezetést, de a Pool Mohamed Szalah 40. és 46. percben szerzett góljaival még a szünet előtt fordított. Az egyiptomi válogatott csatár másodszorra tizenegyesből volt eredményes, a büntetőt a végig remekül futballozó Szoboszlai harcolta ki. A második félidőben is kiegyenlített volt a játék, Szoboszlai a 68. percben sárga lapot kapott, a Brighton pedig a 78. percben kiegyenlített. A lefújásig újabb gól már nem született, így maradt a pontosztozkodás.

Szintén 2-2-re végzett egymással Londonban a Konferencia-ligában címvédő West Ham United és a Bajnokok Ligája-főtábláján érdekelt Newcastle United, míg Wolverhamptonból az Aston Villa hozott el egy pontot.

A forduló rangadója, a címvédő Manchester City és az előző idényben második Arsenal londoni összecsapása 17.30-kor kezdődik.

Premier League, 8. forduló:

Brighton-Liverpool FC 2-2 (1-2)

West Ham United-Newcastle United 2-2 (1-0)

Wolverhampton Wanderers-Aston Villa 1-1 (0-0)

Crystal Palace-Nottingham Forest 0-0

Burnley-Chelsea 1-4 (1-1)

Everton-Bournemouth 3-0 (2-0)

Fulham-Sheffield United 3-1 (0-0)

Manchester United-Brentford 2-1 (0-1)

Luton Town-Tottenham Hotspur 0-1 (0-0)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×