eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya (j2) és Cosimo Inguscio, a csapat másodedzője (b3) Novák Katalin államfő (j3), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2), Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke (j) és Pokorni Zoltán, XII. kerületi fideszes polgármester (b) társaságában, miután magyar állampolgársági esküt tettek Budapesten 2023. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Váratlant húzott a magyar szövetségi kapitány, Novák Katalin is ott volt

Marco Rossi és segítője, Cosimo Inguscio kedd délután Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében felvette a magyar állampolgárságot.

A Nemzeti Sport irt arról először, hogy a magyar labdarúgó-válogatottat vezető Marco Rossi kedd délután Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében állampolgársági esküt tesz.

Ez bekövetkezett.

Marco Rossi 2018 óta irányítja a nemzeti tizenegyet, jelenlegi szerződése 2025-ig él a szövetséggel.

Korábban, 2012-től 2014-ig, majd

2015-től 2017-ig a Honvéd vezetőedzője volt az olasz mester.

Marco Rossival együtt magyar állampolgár lett segítője, Cosimo Inguscio is.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×