eur:
380.36
usd:
351.54
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya (j2) és Cosimo Inguscio, a csapat másodedzője (b3) Novák Katalin államfő (j3), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2), Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke (j) és Pokorni Zoltán, XII. kerületi fideszes polgármester (b) társaságában, miután magyar állampolgársági esküt tettek Budapesten 2023. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Váratlant húzott a magyar szövetségi kapitány, Novák Katalin is ott volt

Marco Rossi és segítője, Cosimo Inguscio kedd délután Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében felvette a magyar állampolgárságot.

A Nemzeti Sport irt arról először, hogy a magyar labdarúgó-válogatottat vezető Marco Rossi kedd délután Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében állampolgársági esküt tesz.

Ez bekövetkezett.

Marco Rossi 2018 óta irányítja a nemzeti tizenegyet, jelenlegi szerződése 2025-ig él a szövetséggel.

Korábban, 2012-től 2014-ig, majd

2015-től 2017-ig a Honvéd vezetőedzője volt az olasz mester.

Marco Rossival együtt magyar állampolgár lett segítője, Cosimo Inguscio is.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Új világrendről beszélt Putyin

Új világrendről beszélt Putyin

Oroszország fokozni fogja aktivitását a világpolitikában - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn a Kremlben, 21 új külföldi nagykövet megbízólevél-átadásán. Putyin elmondta: a világ a turbulencia állapotában van, azonban a radikális átalakulás során az egypólusú rendszert új, igazságosabb, többpólusú világrend váltja fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×