eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Lando Norris, a Mclaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának időmérő edzésén a monzai versenypályán 2023. szeptember 2-án. A futamot szeptember 3-án rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Lando Norrisnak nagy baja van az új F1-es autóval

A deflinezést többnyire már visszaszorították, de még így sem rózsás a helyzet.

A tavalyi Forma-1-es szezon egyik kiemelt aggodalma volt az autók extrém mértékű egyenesbeli pattogása, a delfinezés. Bár időnként még most is előfordul a jelenség, a problémát a legtöbb istálló már megoldotta. Ez viszont nem jelenti azt a wtf1.com cikke szerint, hogy az F1-es autók a világ legkényelmesebb járműveivé váltak volna. A vezess.hu szemléje szerint a mclarenes Lando Norris Monzában arról beszélt, hogy rendszeres hátfájdalmai vannak a vezetésétől.

Elsősorban abban látja minden probléma gyökerét, hogy a jelenlegi versenygépek a valaha volt legnehezebbek. Szerinte jó lenne, ha könnyebb autóik lennének, vagy valami olyasmi lenne, ami a 2019-2021-es időszakra hasonlít.

"Rengeteget küszködtem a hátam miatt, sokkal többet kellett a hátamat, annak alsó részét edzenem" – árulta el a fiatal brit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×