eur:
389.49
usd:
363.1
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Carlos Sainz, a McLaren spanyol versenyzője a Barcelona melletti montmelói pályán tartott tesztelés közben 2020. február 21-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 15-én rendezik Melbourne-ben.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez

Sainzé a pole Monzában

Idén először indulhat az élről.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

A pilótának, aki pénteken ünnepelte a 29. születésnapját, ez az idei első és pályafutása negyedik pole pozíciója, amit a helyszínen helyet foglaló olasz szurkolók kitörő örömmel fogadtak.

Sainz mellől a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője startolhat majd, míg a harmadik rajtkocka a másik Ferrarit vezető monacói Charles Leclerc-é lett.

A várakozásoknak megfelelően jó időmérőt futott a gyors pályákon jól teljesítő Williamsszel a thaiföldi Alexander Albon, aki hatodikként zárt, míg a hétszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton csak nyolcadikként végzett a Mercedesszel.

Az 53 körös Olasz Nagydíj vasárnap 15 órakor rajtol el Monzában.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×