eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/Liverpool FC

Így reagáltak Angliában Szoboszlai Dominik teljesítményére – így reagált ő a győzelemre

Szoboszlai Dominik továbbra is rengeteg dicséretet kap liverpooli teljesítménye miatt. A Vörösök egygólos hátrányban voltak a Saint James’ Parkban, de a hajrában fordítani tudtak Darwin Núnez két góljával.

A BBC-nél Szoboszlai Dominik a negyedik legmagasabb osztályzatot kapta, Núnez (9,32), Alisson Becker (8,53) és Diogo Jota (8,04) mögött, 7,68-cal.

Bocsák Bence Angliában élő magyar sportújságíró kiemelte, hogy egymást követő második mérkőzésen Szoboszlai mutatta be a legtöbb sikeres cselt a Liverpoolban.

A Bournemouth ellen Alexis Mac Allister, a Newcastle ellen pedig Virgil van Dijk kapott azonnali piros lapot. A Liverpool mindkét mérkőzést megnyerte.

Egy szurkolói tweet kiemelte: Két meccsen egymás után 10 fősre csökkent a Liverpool, Szoboszlai pedig előre lépett, és lényegében két játékos helyett futott a középpályán. A srác egy tökéletes gép.

Egy másik azt írta: „Szoboszlai abszolút klasszis. Olyan, mintha a fiatal Gerrardot látnánk. Soha nem hagyja abba a futást. Az atlétikussága fenomenális. A 8-as mez tökéletes örököse”

Maga Szoboszlai Dominik a saját oldalán Darwin Nunezt dicsérte:

„Feladni” – ez nincs a szótárunkban – írta:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×