eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként című díszelőadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó előadássorozat részeként tartották.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Nagy nap lesz a kedd a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói számára

A magyar-cseh felkészülési mérkőzésre indul a jegyértékesítés.

Keddtől lehet megvásárolni a belépőket a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai mérkőzésére.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese szeptember 10-én a cseh csapatot fogadja a Puskás Arénában barátságos meccsen.

A magyar szövetség honlapjának pénteki beszámolója szerint kedden 10 órától a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a jegyeiket. Amennyiben maradnak értékesíthető belépők, a tagsággal nem rendelkező drukkerek számára pénteken 10 órától nyílik vásárlási lehetőség a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A mérkőzés jegyei elhelyezkedéstől függően 3-12 ezer forintba kerülnek, a Szurkolói Klub tagjai 15 százalékos kedvezményt kapnak ebből az árból.

A magyar válogatott három nappal korábban Szerbiában zárt kapuk mögött játszik rendkívül fontosnak ígérkező Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×