eur:
389.66
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Halász Bence a eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokság férfi kalapácsvetésének döntőjében 2022. július 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Ghement

Este 6-kor: hajrá, Halász Bence!

Az atlétikai vb talán egyetlen valós magyar éremesélyese szerepel döntőben.

Halász Bence az éremért lép dobókörbe a férfi kalapácsvetés döntőjében vasárnap a budapesti atlétikai világbajnokságon. A vb második napján 12 magyar lesz érdekelt.

A vb-bronzérmes és Eb-második versenyző szombaton elsőre túldobta a selejtező szintet 78,13 méterrel, így jó formában várhatja a finálét, amely 17.50-kor kezdődik.

Vasárnap zárul a hétpróbázók előző napon kezdődött küzdelme. Krizsán Xénia a 12., Nemes Rita pedig a 17. helyről várja a folytatást.

A program, akárcsak a nyitónapon, a Hősök terén kezdődik, ahol 7.15-kor rajtol el a női 20 kilométeres gyaloglás mezőnye, benne az Eb-bronzérmes Madarász Viktoriával és Oláh Barbarával.

A gyaloglás és a férfi kalapácsvetés mellett még négy számban hirdetnek bajnokot, köztük a férfiak klasszikus vágtaszámában, 100 méteren.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×